Kolay Randevu

Görüşme Odası

Sitemiz üzerinden 3 adımda kolayca randevu oluşturabileceksiniz.

Bunun için sitemiz  Anasayfasında veya aşağıda bulunan Randevu Talep Formundan istediğiniz gün ve saati seçmeniz, ardından yönlendirilen sayfada “Ad ve Soyad“ınızı, iletişim kurabileceğimiz bir “Telefon Numaranız(mümkünse cep telefonu) ve varsa “E-posta Adresinizi” de gerekli kutucuklara doldurarak “Sonraki” butonuna tıklamanız ile kolay ve hızlıca randevu talebiniz oluşturulmuş oluyor.

Talebiniz hızlıca incelenerek sizlere dönüş sağlayıp gerekli teyitleri de aldıktan sonra randevu günü ve saatinde kliniğimizde olmanız yeterlidir.

Not: Muayenehanemiz 2023 Kasım ayı itibarıyla artık siz değerli danışanlarımıza hizmet vermemektedir. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Uzm. Dr. Emel ÖZEN

(...) Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2012 yılında mezun oldum. Uzmanlık eğitimimi 2018 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında tamamlayarak Isparta Şehir Hastanesi’nde uzman hekim olarak çalışmaya başladım. (...) Ağustos 2022 tarihinden Kasım 2023 tarihine kadar Manavgat'ta bulunan kendi kliniğimde danışanlarıma hizmet verdim. (...)

You may also like...