Online Terapi Hizmetimiz Başladı.

Online Terapi
Online Terapi

Online Terapi Nedir?

Online (Çevrimiçi) Terapi, danışan ile Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Uzmanının bu tarz durumlar için oluşturulmuş uygulamalar aracılığıyla görsel/işitsel iletişim kurarak uzaktan yapılan bir terapi yöntemdir. Ancak yüz yüze terapinin tüm etik kurallarını kabul ederek uygulamaktadır. Online terapi de bire bir terapi şeklinde gerçekleşir ve terapi sırasında Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Uzmanı ile danışanın yanında kimse olmamasına (Belirli yaş altındaki çocuklar hariç) özen gösterilir.

Online Terapi hizmetimiz bugün itibarıyla başlamıştır. Zoom vb. görüntülü iletişim uygulamaları aracılığıyla bu hizmetimizi sizlere sunmaktayız. Bu hizmetimiz için de bizleri “Randevu Oluşturun!” sayfamızdaki iletişim kanallarımızdan arayarak randevu almanız ve randevu saati öncesinde sizlere göndereceğimiz link (bağlantı) üzerinden ilgili programa giriş yaparak (ilgili program üyeliğiniz yoksa öncesinde ücretsiz üye olmanız gerekmektedir) görüşmeyi başlatmanız gerekmektedir.

Daha kaliteli bir görüşme için; iyi/hızlı bir internet bağlantısı, belirli bir kalite ve çözünürlükte bir webcam, bilgisayar ve/veya telefonda iyi bir ses çıkışı olması tercih edilmektedir.

Not: Muayenehanemiz 2023 Kasım ayı itibarıyla artık siz değerli danışanlarımıza hizmet vermemektedir. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Online Terapi – Zoom

Uzm. Dr. Emel ÖZEN

(...) Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2012 yılında mezun oldum. Uzmanlık eğitimimi 2018 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında tamamlayarak Isparta Şehir Hastanesi’nde uzman hekim olarak çalışmaya başladım. (...) Ağustos 2022 tarihinden Kasım 2023 tarihine kadar Manavgat'ta bulunan kendi kliniğimde danışanlarıma hizmet verdim. (...)

You may also like...